Naháňka v Květovské oboře

28.10.2011 17:25

Dlouho jsme na Bibinčiny stránky nic nezveřejnili..není to proto, že by se nic zajímavého nedělo, ale začátkem léta nám při bouřce vyhořel počítač a až v září jsme zprovoznili ten nový...no a pak začala škola...:))

Teď v říjnu ovšem začaly na Orlíku bažantí hony, ty jsou Bibince sice úplně ukradené, protože kolem bažantů, kterých je tu opravdu hodně, elegantně probíhá a dělá, že je vůbec nevidí. Za to ale začaly naháňky ve Schwarzenbergské oboře v Květově, kam Bibi s páníčkem chodí.

Ve středu byla první naháňka, pršelo celý den, ale to Bibi vůbec nevadí, hlavně že bylo co honit:) Na čtvrteční naháňku přijel i Jirka Němec se svou Dorotheou a Bára Dančová bez honiček, které právě hárají. Počasí bylo určitě lepší než ve středu, ale podle zaručené předpovědi jistých norských webových stránek, jak nám Bára sdělila:), to bohužel nevyšlo a sluníčko nesvítilo. Bára s sebou ovšem měla foťák, a tak se moc těšíme až nám nějaké fotky pošle. Musím ještě napsat, že Bára je skutečná akční fotografka a v terénu se vyzná, když proti ní v oboře běžela skupina divočáků, Bára nezaváhala a mrštnými pohyby se vyšplhala na nejbližší smrček, aby zachránila fotoaparát, který měla půjčený od své dcery Viktorky. Tímto Báru zdravíme a těšíme se na další návštěvu:))))